U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Kapsalon Hair Excellent uit Arnhem zet zich in voor LINDA.foundation

Gepost 2016/11/03

Kappers houden niet alleen van hun vak, maar ook van mensen. Kapsalon Hair Excellent laat dat komende feestdagen meer dan ooit zien door gezinnen die door  LINDA.foundation zijn geselecteerd gratis te knippen. Op deze manier geeft de salon gezinnen die het financieel zwaar hebben een prachtig cadeau voor de feestdagen.

Steeds meer gezinnen in Nederland  kunnen de maandelijkse rekeningen niet meer voldoen. Een op de negen kinderen groeit op in armoede. De financiële nood is zo hoog dat zij aangewezen zijn op de Voedselbank en bijzondere bijstand. Voor cadeautjes, een nieuwe fiets of winterjas is simpelweg geen geld, laat staan voor een bezoek aan de kapper.

LINDA.foundation helpt gezinnen die in armoede leven. Linda de Mol draagt alle kosten van de organisatie. Zo’n 3000 gezinnen krijgen jaarlijks rond de feestdagen een bonnenpakket. Hierin zitten bonnen van Hema, Albert Heijn, Intertoys en C&A. Dit jaar wordt daar een kappersbon aan toegevoegd.

Kappersbranche is jarig
Aanleiding voor deze gulle gift is de verjaardag van de Nederlandse kappersbranche:  branchevereniging ANKO bestaat maar liefst 125 jaar. En omdat de jarige branche net als de Linda.foundation gelooft dat geven nóg leuker is dan krijgen, knippen de professionele kappers van de ANKO - waar  kapsalon Hair Excellent er een van is - kosteloos voor dit goede doel.  

Delen via sociale media